Последния топъл ден ми падна стъклото на дясната врата, както си гледам в огледалото и се смъкна.Някакъв плъзгач се счупил и жилото на джама излязло и стъклото от гравитацията се смъкна.Как да е оправих го.Обаче като свалих кората и триъгълната пластмаса, дето стои от вътрешната страна на огледалото за декорация, видях куплунг с две жички.Виси и не знам за кво е.Друг сноп кабели си отиваше в огледалото.Свалих и на шоферската врата пластмасата.И там го има, и не е включен никъде.Огледалата си работят, дясното има датчик за температура, предполагам че подгрева им работи.Не съм обръщал внимание дали зимата се размразяват.Някой да знае за какво са.Може би има модел с някаква екстра.Или може по някаква причина да е откачен подгрева пък на мен да не ми е направило впечатление щото като размразявам предното стъкло пръскам и тях и страничните стъкла.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за жички.
Collapse
X
-
Работят, имат си филтри даже, големите имат май и усилватели.Не ми се развиваха, да ги разглеждам, не знам дали е серийно или италянеца/предния собственик/ е правил нещо допълнително.Ама този куплунг по дължина по скоро пасва на огледалото отколкото на пищялките.Бандажиран е фабрично заедно със снопа за огледалото.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Температурния датчик в огледалото - в долната част на огледалото има една пъпка, с две жички от нея към купето отива тоя темп датчик...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение.......не знам дали е серийно или италянеца/предния собственик/ е правил нещо допълнително........sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Подгряването на огледалата ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
'99 156 1.9 JTD SP3
Comment
-
Да бе, ама мойто е по късо и пищялката е вързана на друго място през филтър и си свири.Ако това дето виси е пищялката.Колкото за щипката не се сърдя, ама не съм ги броил.Обаче не знам откъде да намеря тея жълти дюбели за щипките.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
тва че си я разлепил не означава,че е оригинално...моята беше разлепена щото е сменян прозореца и моторчето на стъклото,после я залепих с капчица и сега няма и следа от интервенции
а иначе и на мен ми се струва,че тия жици са ти за подгрева...щом са от двете страни и огледалата ти работят...мислех да не са за сгъване,но такава глезотия не се предлага на 156'99 156 1.9 JTD SP3
Comment
-
Това може да е заготовка за отопление на страничните прозорци,моята кола го има,малък куплунг се включва в уплътнението и подгрява уплътнението зимата,никога до сега не са ми замръзвали джамовете в уплътнението..........Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment